TORR HY

Effektiv hudvård för torr & fuktfattig hy

TORR HUD kan vara mycket obehagligt och förekommer ganska ofta. Symtomen är många och varierande: känslor av spänning, för tidiga rynkor, grova, fläckiga hudområden och en tråkig, torr hy är typiska för detta hudtillstånd. I de flesta fall är orsaken till torr hud brist på fukt och/eller olja. Hudens hydrolipidbalans störs allvarligt och begränsar dess naturliga barriärfunktion mot yttre miljöpåverkan. En naturligt hälsosam lyster är drömmen för denna hudtyp.


JANSSEN COSMETICS har utvecklat ett sortiment som fokuserar på kraven för behandling av torr hud, vilket ger optimal vård för både fukt- och oljefattig torr hy.


Regelbunden behandling med DRY SKIN gör torr hud mjuk och smidig och stärker dess naturliga skyddande ytfilm mot yttre påverkan och för tidigt hudåldrande.

Behandla och förebygg torr hy

Börja med en mild RENGÖRINGSRUTIN


På morgonen och/eller på kvällen är det viktigt med en

omfattande rengöringsrutin.


Mild Creamy Cleanser är vattenlöslig och har en rik, krämig konsistens. Detta möjliggör snabb make-up borttagning. Partiklar av smuts och naturliga hudavfall avlägsnas enkelt och kan enkelt sköljas bort med vatten. Känslan av behaglig renhet följs av märkbart mjuk och smidig hy.


Radiant Firming Tonic är ett ansiktsvatten som tar bort oönskade produktrester från hudens yta. Med sin uppfriskande och återupplivande funktion återställer den hudens PH balans och förstärker effekten av efterföljande vård.

SERUM

Applicera vårt Deep Xpress Moist Serum som fyller på huden med fukt.


Den absorberar snabbt in i huden, är uppfriskande och ger en maximal dos av långvarig fukt. Samtidigt skyddar det innovativa kraftserumet mot oxidativ stress och för tidigt hudåldrande.

ÖGONVÅRD

Applicera därefter vår Aqualift Eye Gel runt ögonen. 


Denna ultralätta ögongel slätar ut rynkor orsakade av torrhet och ger en varaktig fukt. Den minskar även svullnad och dämpar mörka ringar runt ögonen.


Gelen är oljefri och är perfekt för den som bär kontaktlinder eller fransförlägningar.

CREME


Super Hydrating Cream ger torr och fuktfattig hud en maximal dos av välgörande näring och fukt. Den snabbt absorberade cremen stärker också hudens naturliga barriärfunktion, vilket gör den blir mer motståndskraftig mot yttre påverkan.


Hyaluron³ Replenish Cream med Hyaluron³ fyller på hudens fukt och lipidreserver, vilket gör den behagligt smidig på ett ögonblick. Den rika krämstrukturen med 32,5% lipidinnehåll återfuktar huden intensivt och regenererar samtidigt den störda barriärfunktionen.

PEELING

2 gånger/vecka efter Steg 1


Använd vår Mild Face Rub för en effektiv exfoliering. När peelingen tvättats bort följ upp med lite mer ansiktsvatten.


Massera in Mild Face Rub på rengjord hud på ansikte, på hals och dekolletage 1-2 gånger per vecka. Fördela och massera varsamt i några minuter med fuktade fingrar. Skölj sedan noggrant med varmt vatten.

MASK

2 gånger/vecka efter Steg 1 eller efter peeling


Deep Xpress Hydro Mask levererar snabbt intensiv, långvarig fukt till uttorkad hud. Den otroligt uppfriskande och känsliga gelstrukturen översvämmer huden med fukt och gör att huden ser fast och fräsch ut.

Applicera ett lätt lager av gelmasken i ansiktet och dekolletage, även runt ögonområdet. Verkningstid: 5-20 minuter. Ta bort rester med fuktig handduk


TIPS: också perfekt som en after-sun mask eller för användning efter träning och användning i bastu.

KOMPLEMENT FÖR BÄSTA EFFEKT!

Innan applicering av serum


Om du vill unna dig en extra fin effekt kan du applicera vår ampull MOISTURE från vårt AMPOULE sortiment.


Medan långkedjad hyaluronsyra bildar en skyddande hinna på epidermis, verkar kortkedjad hyaluronsyra på en djupare nivå. De stora mängder av fukt som kapslas in i huden leder till en genuint lyftande effekt: huden slätas ut inifrån och ut.

Använd JANSSEN COSMETICS ampullöppnare eller alternativt en servett och bryt upp ampullhalsen genom att trycka på den markerade färgade ringen. Häll innehållet i ampullen i handflatan och sprid den på den rengjorda huden på ansikte, hals och dekolletage. Massera in försiktigt. Använd HELA inehållet i ampullen. Endast för utvärtes bruk.

SPECIALPRODUKTER


Hydro Active Gel som är en ultralätt fuktighetscreme speciellt utvecklad för torr och extremt fuktfattig hud. Den behagligt uppfriskande gelskonsistens absorberas snabbt, återfuktar huden omedelbart och ger kontinuerlig återfuktning. Torra linjer minskas, vilket gör att huden ser slät och silkeslen ut.


TIPS: kan kombineras med valfri hudvårdscreme eller användas som en utsökt behandling för den som inte gillar en krämig konsistens!

FINAL TOUCH


Applicera Hyaluron Impulse som ett avslutande moment i din rutin eller ta med dig en kapsel för att fylla på med fukt när som helst under dagen!