HYPERPIGMENTERAD HY

Effektiv hudvård för hyperpigmenterad hy

FAIR SKIN serien är ett specialinriktat hudvårdsystem skapat särskilt för behandling av: Ojämn hudton/pigmentering, områden med mörkare pigmentering, saknad lyster och vitalitet, samlade orenheter och åldersfläckar.


Användningen av hexylresorcinol är en nyhet. I motsats till många andra aktiva ämnen, som leder till hudirritation bland känsliga användare, ger användning av hexylresorcinol en varsamt uppljusad hudton med anti-age skydd och det är även bevisat att huden bleknar vid regelbunden användning!


FAIR SKIN ger ljusare och ungdomligare hud, skyddar mot UVA-och UVB-strålning, blockerar α-MSH-receptorer på ytan av melanocyterna, hämmar tyrosinas, hämmar melanin-mognad och hämmar melanin-absorptionen i keratinocyterna

Behandla hyperpigmentering

Börja med en mild RENGÖRINGSRUTIN


På morgonen och/eller på kvällen är det viktigt med en

omfattande rengöringsrutin.


Melafadin Cleansing Powder

är ett rengöringspulver som dämpar pigmenteringar.

Det vita och behagliga pulvret innehåller rent C-vitamin för att effektivt ljusa upp huden.

Häll pulvret i handflatan och blanda med lite vatten för att bilda ett krämigt skum.


Melafadin Toner är ett uppljusande ansiktsvatten som

hämmar förekomsten av mörka fläckar genom mycket aktiva växtextrakt, som främjar en frisk och vacker hud.

SERUM

Fair Complexion Serum är ett uppljusande koncentrat som

innehåller hexylresorcinol; ett mycket effektivt hudblekningsmedel med anti-age egenskaper. Kliniska studier har visat dess starka effekt och en förbättring i jämnhet av hudtonen. Anti-age fördelar fås genom kollagen och elastinstimulerande aktivitet från de aktiva ingredienserna.

ÖGONVÅRD

Applicera därefter vår Dark Circle Eye Cream runt ögonen. 


Denna ögonkräm är designad för att bekämpa mörka ringar med omedelbar och varaktig effekt. Redan efter 14 dagar, kan mörka cirklar vara betydligt reducerade, hudens struktur förbättrad och hela ögonområdet jämnare.

CREME


Brightening Day Protection är en dagcreme med SPF 20 för pigmenterad hud.

Denna huduppljusande vårdkräm främjar strålande och jämn hud på ett ögonblick. Med tiden, ger den mycket effektiva aktiva ingrediensen, hexylresorcinol, en huduppljusande effekt.


Brightening Night Care är en hudblekande nattcreme som innehåller Hexylresorcinol, som är ett mycket effektivt hudblekningsmedel och kollagen och elastinstimulerande aktivitet från de aktiva ingredienserna ger antiage effekt.

PEELING

2 gånger/vecka efter Steg 1


Brightening Exfoliator är en peelingcreme för jämnare hudton. Den

bleker synligt mörk hud och pigmenteringsfläckar. Rundade, slipande partiklar eliminerar den gråa filmen på huden och reducerar tydligt oregelbundna mörka missfärgningar.

KOMPLEMENT FÖR BÄSTA EFFEKT!

Innan applicering av serum


Om du vill unna dig en extra fin effekt kan du applicera vår ampull EVENLY  från vårt AMPOULE sortiment.


Melafadin Fluid är ett speciellt koncentrat med effektiva hudblekningsmedel som hämmar melaninsyntes vid sin källa, blockerar melaninmognad och slutligen hämmar melaninupptag i hornlagrets celler.

Använd JANSSEN COSMETICS ampullöppnare eller alternativt en servett och bryt upp ampullhalsen genom att trycka på den markerade färgade ringen. Häll innehållet i ampullen i handflatan och sprid den på den rengjorda huden på ansikte, hals och dekolletage. Massera in försiktigt. Använd HELA inehållet i ampullen. Endast för utvärtes bruk. 

40-DAGARS BEHANDLING

2-Phase Melafadin Concentrate är ett högkoncentrerat vitamin C-fosfat som hämmar melaninmognad och skyddar huden mot oxidativ stress, främjar hudens naturliga reparationsmekanismer och aktiverar kollagensyntesen.


2-Phase Melafadin Concentrate är en 40-dagars behandling. Innehållet i en ampull räcker till ca 10 dagar och består av ett pulver och en vätskekomponent.

Båda komponenterna blandas före den första appliceringen. För att göra detta, tryck bara på den röda knappen på tätningslocket kraftfullt.

Vitamin C-pulvret sjunker in i aktivatorvätskan. Skaka sedan väl, ta bort tryckknappen och placera pipetten med tätningslocket på ampullen. Applicera enligt följande:


Som intensiv behandling: Applicera ca. 1 ml av lösningen på rengjord hud varje morgon och kväll.


Använd Brightening Day Protection på morgnarna och Brightening Night Protection på kvällarna för bästa resultat.