Ampoules

FRÅGOR & SVAR

TILL ÅTERFÖRSÄLJARE

AMPOULES

Vissa ampuller skummar upp när du applicerar dem. Är det här normalt?


  • Ja, vårt ampullsortimen tinnehåller högkoncentrerade aktiva ingredienser med liten eller ingen konservering. Beroende på den aktiva ingrediensen kan produkten skumma något på huden. Fortsätt i så fall helt enkelt att arbeta in den, gärna med lätt klappningsteknik. 


Hur använder man ultraljud tillsammans med ampullerna i huden. Applicerar man ampullen först eller blandar man in den i ultraljudsgelen?

 

  • Applicera alltid våra ampuller först, arbeta in dem med händerna och fortsätt sedan med ultraljudsgel. Ultraljudsgel är tänkt att sitta kvar på huden så att du har så lång kontakt med huden som möjligt. Ultraljudsgel av god kvalitet tränger inte igenom.

 

Kan man injicera ampullerna i huden? 


  • Vi skulle vilja ge lite mer detaljer om anledningen till att vi aldrig bör injicera innehållet i ampullerna subkutant, d.v.s. under huden. Våra produkter innehåller hjälpämnen, parfymoljor, solubiliseringsmedel – som kombinerar de aktiva ingredienserna i faserna. Detta innebär att de inte bör injiceras i blodomloppet. Produkter som injiceras har en annan formulering och helt andra aktiva ingredienser och konserveringsmedel. Slutligen är det också en fråga om ansvar, som vi inte under några omständigheter bör hantera på annat sätt ön att applicera produkterna på huden enligt JANSSEN COSMETICS ordination. Allt annat är felaktigt och följer inte riktlinjerna för användning.


Är det möjligt att använda Dermapen tillsammans med våra ampuller?


  • Så länge en behandling är icke-invasiv kan våra ampuller användas. Vår eget microneedlingsystem SKIN PERFECTOR går endast 0,35 mm ner i huden och förstör därför inte vävnad och fibroblaster.


Är Artemia-extraktet i ampullen kaviarextrakt av vegetabiliskt eller animaliskt ursprung?


  • Artemia-extrakt har sitt ursprung i plankton och eftersom plankton är det minsta marina livet måste det officiellt identifieras som animaliskt ursprung. Artemia-extrakt påminner något om ektoin och kan överleva och etablera en skyddande funktion under de mest utmanande förhållanden. Det minskar också värmeinducerad stress och stimulerar bindvävsfibroblaster.


Vissa ampuller skummar upp när du applicerar dem. Är det här normalt?


  • Ja! Vårt ampullsortiment innehåller högkoncentrerade aktiva ingredienser med liten eller ingen konservering. Beroende på den aktiva ingrediensen kan produkten skumma något på huden. Fortsätt i så fall helt enkelt att arbeta in den, gärna med lätt baddning.