All Skin

FRÅGOR & SVAR

TILL ÅTERFÖRSÄLJARE

ALL SKIN

Vilka är förändringarna av nya Face Guard Advance?

 

  • Den nya formeln är mycket lättare. Därför är den nu, beroende på hudens tillstånd, mycket mer flexibel att använda. Den passar perfekt till alla hudtyper. Förutom nya och beprövade UVA/UVB-ljusskyddsfilter och Thermus Thermophilus Ferment som ett infrarött skydd, får den nya formuleringen även poäng med andra nyckelingredienser som Ectoin®, kort- och långkedjig hyaluronsyra och glycerin. 


Varför känns de nyare krämerna svårare att sprida?

 

Var alltid uppmärksam på ingredienserna i produkterna. Långkedjad och tvärbunden hyaluronsyra till exempel, bygger en vattenbindande film på ytan för att skydda huden från att torka ut. Den tränger inte riktigt igenom huden. Molekylstorleken är avsiktligt stor. Den vattenbindande filmen stöttar omedelbart hudbarriären och ger skydd åt huden från uttorkning (TEWL) och yttre faktorer och lämnar huden omedelbart mjuk och näringsrik.  Kanske har du haft erfarenheten att produkten kan bilda små rullar/små bitar om du masserar produkten för länge. Detta är inte huden som vissa antar, utan den skyddsfilm som bildas. Försök att klappa in pridukten i huden istaöllet för att massera in den. 


Innehåller våra produkter någon form av formaldehyd?

 

  • Absolut transparens gentemot (slut) kunden är verkligen också mål. Våra formler är ingen hemlighet och kan inspekteras i detalj när som helst. Enligt vår åsikt är detta en av fördelarna med Janssen Cosmetics: de har laboratorierna som ligger tvärs över gatan och samarbetar hela tiden med huvudkontoret i Aachen. Angående din kunds fråga kan du lugnt rapportera tillbaka att våra formuleringar innehåller inte formaldehyd". 


Vilken typ av vaxbas är Goodnight Lip Mask?


  • Basen är sheasmör, solrosvax, cadelillavax, linfröolja och bomullsfröolja. Dessutom innehåller läppmasken parakrasseextrakt, som även kallas naturlig Botox. Resultaten när det gäller uttryckslinjer är fantastiska. Dessutom innehåller masken hyaluronsyra. Goodnight Lip Mask är koncentrerad med en mängd ingredienser och är därför bättre än annat billigt läppbalsam. Många kunder har Goodnight Lip Mask med sig i handväskan under dagen och använder den som en vårdprodukt eller som ett läppstift.


  • I samband med Goodnight Lip Mask vill vi också nämna Goodnight Hand Mask, som också är en väldigt populär produkt. Med biotin, urea och bisabolol ger det näring åt huden på händerna, särskilt över natten. 


Vilken produkt rekommenderar du efterlaserbehandling?


  • För alla typer av ytbehandlingar rekommenderar vi Skin Resurfacing Balm. Baserat på örtextrakt från Echinacea, Centella Asiatica, Calendula Officinalis och Ruscus Aculeatus påskyndar det återuppbyggnaden av tidigare förstörda Stratum Granulosum. Ytterligare ingredienser är bisabolol, farnesol och eterisk olja av lavendel. Det regenererar och reparerar vävnaden. Har en kylande effekt och lugnar all form av irritation. 


När kan jag applicera Scar Cream efter en plastikkirurgi?


  • Scar Cream hjälper den skadade huden att regenerera och återuppbygga den skadade vävnaden. Ingrediensen Siegesbeckia Orientalies bygger om konstruktionen av kollagenmatrisen. Ju tidigare du börjar applicera krämen, desto mer främjar den läkning. När ett nytt sår är stängt och inte längre blöder kan produkten appliceras. Detta kan göras efter 1-3 dagar, beroende på proceduren och storleken på såret! Scar Cream kan till och med appliceras flera gånger om dagen och låter ärret läka mjukt och elastiskt.
  • Tips: Ett mycket värdefullt tips från plastikkirurgen är att applicera Scar Cream dagligen som en förbehandling 14 dagar före operationen för att förbereda vävnaden för ingreppet. 


Är dofterna som används i Janssen Cosmetics produkter hypoallergen?


  • Om någon är orolig för allergier hänvisar vi alltid till produkterna för känslig hud, Sensitive Skin. Då är du alltid på den säkra sidan. Vår produktutveckling och laboratoriet försöker givetvis alltid utveckla en kompatibel produkt, men man vet aldrig.