Masks

FRÅGOR & SVAR

TILL ÅTERFÖRSÄLJARE

MASKS

Vilken mask svalkar och kyler och kan användas på dekolletaget under behandlingen på sommaren?

 

  • Vår favorit för detta är Cryogenetic Alginate "Arctic".  Det är en peel-off mask och kan tack vare den nya förpackningen väl portioneras för mindre ytor. Masken aktiverar mikrocirkulationen, kyler och har en uppstramande effekt. Perfekt för sommaren. Appliceras även Perfect Bust Formula direkt som efterbehandling, erbjuder du en underbar behandling för dina kunder. 


Varför har Dermafleece-masker olika tjocklek?


  • Tjockleken på Dermafleece-masker är 0,95 – 1,4mm. Våra masker är naturliga produkter. Inte en mask är lik en annan. Texturen förändras på grund av naturliga variationer. Därför kan det orsaka naturliga färgskillnader, naturliga strukturella skillnader och även naturliga skillnader i transparens. Som du kan föreställa dig så ser två träbitar eller två läderbitar aldrig likadana ut. Den lilla variationen i konsistensen förändrar inte effektiviteten. Dermafleece-masker har alltid och i alla fall genomgående hög effektivitet. 


Hur utvecklas värmeeffekten i Thermo Peel Mask Cranberry?


  • Thermo Peel Mask Cranberry innehåller zeolit. Det binder energin i form av adsorberad vattenånga inuti det mycket porösa materialet. Det är en kemisk process som bara värms upp på huden – inte i tuben. Speciellt för den kalla årstiden är denna peelmask en speciell höjdpunkt i behandlingen. Förutom den värmande effekten bör en annan ingrediens inte ignoreras: Druvfröoljan även kallad VITIS VINIFERA innehåller OPC (oligomera proantocyanidiner). OPC är kända som kraftfulla antioxidanter, som skyddar våra celler från fria radikaler.


Det finns två masker för torr hud. När använder jag vilken?


  • Här kommer några punkter som hjälper dig att skilja maskerna åt: 


  • Vad de har gemensamt:

Ingrediensen Hydro Express Complex (Molekylärtnätverk av naturliga biopolymerer med ultrakoncentrerade fuktgivande aktivaingredienser (glycerin, serin, trehalos, urea). Hudens fuktighet ökar (25% mer fukt på bara 30 minuter) Ökar hudens fuktighet upp till 5 dagar efter den senaste appliceringen .


Hydrating Cream Mask - DRY  SKIN:

Som namnet nämner är det en kräm och därför baserad på en olja. Avokadooljan ger näring åt huden om den är torr och har en brist på talg. Människor som utsätts för luftkonditionering hela dagen, efter sommarmånaderna eller till och med under den kallare årstiden. Och det är ENDAST en professionell produkt. Därför något speciellt som kunden inte kan göra hemma.


Deep Xpress Hydro Mask - DRY SKIN:

Det är en gel och därför uteslutande för personer som bara behöver fukt. Pullulanen lägger sig som en hinna på huden och återfuktar speciellt det övre lagret av huden. Produkten innehåller inte lipider. Svalkar och fräschar upp. En bra produkt för varje hud behöver en uppfräschning och en stor mängd fukt. Den är perfekt för män, även yngre kunder och perfekt för den varmare årstiden.

Det finns tillgängligt i detaljhandeln och professionellt för att stötta resultatet av behandlingen hemma.


Vilka är förändringarna när det gäller de professionella maskerna?


  • Nyhet: Hydrating Cream Mask (#8551P)

Ger en ultraeffektiv återfuktande effekt och ger näring i form av lipider till torr, olje- och fuktfattig hud. Aktiva ingredienser: Hydro Express Complex, avokadoolja, isostearylisostearat (ISIS)

 

  • Utgår: White Tea Moisture Mask (#8550P)

Den nya Hydrating Cream Mask ersätter denna masken.


  • Utgått: The Peel-Off gel mask Stimulating Gel Mask (#841)

Tyvärr var vi tvungna att stoppa produktionen av denna produkt eftersom en råvara inte längre finns tillgänglig. Alternativet är vår Revigorating Face Mask (#5504P). 


Jag får inte till Snow Algae Hydrating-masken. Har ni några förslag på applicering?


Snow Algae Hydrating mask för ren kylande återfuktning och en lätt mattande effekt är perfekt för torr hud och speciellt för den kommande sommaren med varma temperaturer. Blanda 15 g med 40 ml vatten (inte för varmt annars tjocknar det för snabbt). Använd en solfjädersborste för att blanda den; inte en spatel som de andra peel off-maskerna. Applicera Snow Algae Hydrating-masken med ett "flerlagersystem". Betyder att du först applicerar ett lager på ansikte (undvik ögon och mun), hals och en del av dekolletaget och sedan börjar du igen att applicera ett andra lager ovanpå det första lagret. Om det fortfarande finns produkt för ett tredje lager, applicera det över det andralagret. Jobba snabbt, men inte för snabbt! Vi rekommenderar masken för terapeuter som  inte känner sig helt bekanta eller bekväma med peel off-masker.