Demanding Skin

FRÅGOR & SVAR

TILL ÅTERFÖRSÄLJARE

DEMANDING SKIN

Vilken ingrediens är ansvarig för den extrema uppstramande effekten Firming Neck & Decollete Cream? Det känns som att bära en stödjande korsett!


  • Den omedelbara effekten är märkbar, precis som den långsiktiga förbättringen av hudens utseende. Den höga koncentrationen av havreextrakt i kombination med jästextrakt står för den lyftande och uppstramande effekten. Firming Neck & Decollete Cream ligger tyvärr ofta i skuggan av alla andra produkter för ansiktet. Men det som är bra med Firming Neck & Decollete Cream, att den är helt oberoende av hudtyp och passar alla. 


Hur mycket C Vitamin innehåller Vitaforce C Skin Complex?


Den innehåller 3% C vitamin. Det kanske inte låter mycket, men för att vara en hudvårdsprodukt, så är det ett mycket bra mängd. Det är kompatibelt med andra produkter och rekommenderas som en kur. Idealisk är appliceringen såklart i kombination med Vitaforce C Cream, om man vill hålla sig inom ämnet C-vitamin. Visst är det känt att man alltid ska vara lite mer försiktig med C-vitamin och aktiv sol. För dagliga behov är det inga som helst problem att använda produkten även på sommaren. Det vi däremot inte skulle rekommendera är att du rekommenderar produkten till någon som utsätts för extrem sol, till exempel någon som jobbar permanent utomhus eller åker på solsemester. Och självklart rekommenderar vi Face Guard Advanced under dagen för att skydda huden mot UV-strålning.