Janssen Cosmetics

Walther Janssen & fru Elka

Reinhard, Walther, Dr. Sacher & Ulrich

Sönerna Reinhard Janssen & Ulrich Janssen

JANSSEN COSMETICS - En pionjär inom cosmeceuticals


Succeshistorien om Janssen Cosmetics började med visionen att skapa vårdande hudvård utöver de produkter som redan fanns på den kosmetiska marknaden!


Grundaren Walther Janssen var på jakt efter högeffektiva, aktiva ingredienser som gick in i huden och lovade mer än den ytliga hudvården som var normen på den tiden. Att ge bra resultat ända ner till hudens djupaste lager var utmaningen för Janssen Cosmetics 1990.


Nu har Walther gått i pension och hans söner Reinhard & Ulrich Janssen har tagit över verksamheten.

JANSSEN COSMETICS är ett familjeföretag som sätter sina anställda och sina internationella samarbetspartners i fokus. De erbjuder ständigt vidareutbildningar, fokuserar på vikten av nöjda kunder och att Du som professionell terapeut ska bli framgångsrik. Du är i fokus, våra tankar och handlingsplaner kretsar kring din framgång - runt din salong, förväntningar och önskemål.


En symbios av farmaceutiska och kosmetiska aktiva ingredienser utgör grunden för Janssen Cosmetics vetenskapligt sunda hudvård.

Endast aktiva ingredienser med övertygande synliga, konkreta resultat och hög hudtolerabilitet används i hudvårdsprodukterna från Janssen Cosmetics.

Tack vare ett nära samarbete med uppskattade hudläkare och ledande forskningslaboratorier har JANSSEN COSMETICS lyckats skapa produkter som perfekt uppfyller hudens olika behov.
Varje kosmeceutisk serie är baserad på ett aktivt ingredienskoncept som är perfekt anpassat till olika hudtyper och uppnår omedelbar och långvarig hudförbättring.

Idag innehåller Janssen Cosmetics produktutbud mer än 300 kommersiella produkter och behandlingsprodukter. Vare sig det gäller kosmeceutiska produkter med djup inverkan, premium lyxvård eller avkopplande välbefinnande sparitualer - Janssen Cosmetics lämnar ingen önskan ouppfylld!

Vi lägger högsta värde på kvalitet och hudtolerans. Alla produkter har kvalitetsseglingen ”Made in Germany” och har fått TÜV-certifikat. Från utvinning av råvaror till bearbetning och tappning av produkten - hos Janssen Cosmetics, finns inga djurförsök, och varje steg kontrolleras och dokumenteras i vår kvalitetshanteringsprocess.

De senaste inom forskningen vad gäller aktiva ingredienskomplex, bearbetningstekniker och forskningsresultat kommer omedelbart att granskas och övervägas för utveckling av produkter inom Janssen Cosmetics. Janssen Cosmetics är framtidens hudvård!

Enastående engagemang lönar sig! Under de senaste åren har vi tilldelats många prestigefyllda priser.


JANSSEN COSMETICS SVERIGE drivs av Suzanne Hult och Ecologen, som finns i Lerum utanför Göteborg. Är du intresserad av att bli återförsäljare eller samarbetspartner, hör av dig till Suzanne.


Ecologen

0737046437

suzanne@ecologen.se

janssen-cosmetics@halsoakademi.se