Sensitive Skin

FRÅGOR & SVAR

TILL ÅTERFÖRSÄLJARE

SENSITIVE SKIN

Vad är RSC-neutraliseraren i Daily CouperoseSerum?


  • RSC står för Rosacea. Eftersom det inte är en certifierad medicinsk produkt får vi inte officiellt annonsera ordet Rosacea. RSC-Neutralizer är en bioaktiv flavonoid som också finns i skalet på apelsiner och grapefrukt. Det hämmar frisättningen av LL-37-induceradepro-inflammatoriska cytokiner. Dessutom minskar det kapillärt blodflöde och rodnad. 


Vad är Sensitive Complex i produkter för känslig hud?

 

  • Ja, det är korrekt. Sensitive Complex är ett högaktivt växtextrakt som innehåller de aktiva ingredienserna från asiatisk kärrört, slaktkvast, ringblommor, hästkastanjer och lakritsrötter som lugnar alla tecken på irritation (rodnad, svullnad, känsla av täthet). Eftersom det känsliga komplexet är en högt uppskattad ingrediens kan det även hittas i Soft Soothing Tonic, Daily Couperose Serum, Comfort Eye Care eller Tri-Care Eye Care. I våra ögonvårdsprodukter har Sensitive Complex fördelen att det har en positiv effekt på mörka ringar under ögonen.


Är dofterna som används i Janssen Cosmetics produkter hypoallergen?


  • Om någon är orolig för allergier hänvisar vi alltid till produkterna för känslig hud, Sensitive Skin. Då är du alltid på den säkra sidan. Vår produktutveckling och laboratoriet försöker givetvis alltid utveckla en kompatibel produkt, men man vet aldrig.