ANTI AGE 35+

Effektiv hudvård för mogen hy 35+

MATURE SKIN från JANSSEN COSMETICS är en innovativ produktserie för anti-age med kraftfulla aktiva ingredienser som har utvecklats speciellt för att tillgodose behoven hos mer mogen hy. Produkterna reaktiverar hudens naturliga förnyelseprocesser och gör att små ojämnheter optiskt försvinner.


Rynkor, livlös hud, förlust av elasticitet, känslig hud eller pigmentfläckar - detta kommer vi alla i någon form så småningom att uppleva. Med de kombinerade effekterna av naturliga aktiva ingredienser och innovativ teknik, har MATURE SKIN inte bortsett från något av tecknen på åldrande hud.


Den nya vårdserien innehåller Cellular Regeneration Complex av rödklöverextrakt och fermenterat svart te, Kombucha. Rödklöverextrakt är rik på isoflavoner; den återfuktar och återskapar hudens balans. Kombucha, "svampen med lång livslängd" förbättrar utstrålningen och ger en rosigare hy.

Behandla mogen hy för 35 +

Börja med en mild RENGÖRINGSRUTIN


På morgonen och/eller på kvällen är det viktigt med en

omfattande rengöringsrutin.

Multi Action Cleansing Balm

är ett innovativt ansiktsrengöringsbalsam med lyxig känsla vars textur faktiskt förändras under appliceringen. Den kan användas som mask, ansiktsrengöring, makeup borttagning och SOS creme för torra områden!


Luxury Oil Cleanser är en härlig, lätt rengörande olja med guld, för torr, mogen hud. Den är idealisk för att lösa upp smink, damm- och smutspartiklar och kan lätt sköljas bort med vatten. Tack vare sin hydrofila formel uppnår den en perfekt rengöringseffekt och tar enkelt bort vattenfast ögonsmink.


Miscellar Skin Tonic är ett milt, alkoholfritt ansiktsvatten och

med hjälp av tensider avlägsnas smuts från huden. Samtidigt ger sackarid isomerates och långkedjad hyaluronsyran huden fukt.

SERUM

Age Perfecting Serum är ett högkoncentrerat serum som ger fastare och smidigare hud. De högpresterande aktiva ingredienserna som Cellular Regeneration Complex, Rödklöverextrakt och Kombuchasäkerställer en omfattande förnyelse av mogen hud och stärker hudens struktur.


Night Recovery Serum är ett serum för den mogna huden som under natten främjar cellförnyelse och vitalitet. Serumet innehåller Cellular Regeneration Complex, Rödklöverextrakt och Kombucha.


Instant Lift Serum med Cellular Regeneration Complex och högkoncentrerat marint kollagen, är för dig från ca 35 år som önskar ökad lyster, spänst och fräschör.

ÖGONVÅRD

Tri-Care Eye Cream med Cellular Regeneration Complex har utvecklats speciellt för kraven på mogen hy. Den rika formulan jämnar ut det krävande området runt ögonen och ger den intensiv återfuktning. Huden runt ögonen känns behagligt mjuk, blir fastare och får mer lyster.


Klappa in i Tri-Care Eye Cream på rengjord hy runt ögonområdet på morgon och/eller kväll. Mycket lämplig som en grund för ögonmakeup.

CREME


Perfect Lift Cream med Cellular Regeneration Complex är en uppstramande Anti-Age hudvård, den perfekta ansiktsvården för förbättrad hudspänst och en fräschare hy.


Rich Recovery Cream är en rik, vitaliserande antiage cream i vatten/olja emulsion för den mogna huden. Innehåller Cellular Regeneration Complex,

Rödklöverextrakt,

Kombucha och

macadamianötolja.


Skin Contour Cream är en kraftfullt lyftande creme med en lipidhalt på hela 27%!

Den vitaliserar huden som är i behov av förnyelse och spänst på dess djup. Effektiviteten i denna cream gör den till en specialist på att ge fastare, spänstigare och lyft hud.

PEELING

2 gånger/vecka efter Steg 1


Skin Refining Enzyme Peel är en mild exfolierande gel som jämnar ut hudens yta och ger en perfekt start för en aktiv efterföljande hudvård.


Alternativt kan Skin Refining Enzyme Peel appliceras i tunt lager och inte tvättas av, före serum och creme, för att verka som en penetration booster dvs möjliggöra större effekt av efterföljande aktiv hudvård.

MASK

2 gånger/vecka efter Steg 1 eller efter peeling


Rejuvinating Mask, med Cellular Regeneration Complex, är en kompletterande intensivvård med en snabb och märkbar effekt för mogen, torr hud, vars regenerativ kapacitet och spänst har minskat. Den rika formulan lugnar och vitaliserar tråkig, trött hy på bara några minuter.


Applicera Rejuvinating Mask generöst på rengjord hud två till tre gånger i veckan. Låt verka i 10-15 minuter och ta bort resterna med en fuktig, varm handduk.

KOMPLEMENT FÖR BÄSTA EFFEKT!

Innan applicering av serum


Om du vill unna dig en extra fin effekt kan du applicera våra ampuller FLAWLESS eller CAVIAR från vårt AMPOULE sortiment.


Skin Contour Fluid innehåller elastinstimulerande peptider som synligt lyfter ansiktets konturer.

Med sitt biologiska och aktiva substansextrakt, erbjuder Caviar Extract idealisk anti age och stimulans.

Använd JANSSEN COSMETICS ampullöppnare eller alternativt en servett och bryt upp ampullhalsen genom att trycka på den markerade färgade ringen. Häll innehållet i ampullen i handflatan och sprid den på den rengjorda huden på ansikte, hals och dekolletage. Massera in försiktigt. Använd HELA inehållet i ampullen. Endast för utvärtes bruk. 

FINAL TOUCH


Ceramide Protection kapslar är hudvård som främjar en slät hud, ett utmärkt serum, förpackat i engångskapslar avsedda för mogen i behov av förnyelse.


Ceramide Protection kapslar innehåller återfuktande lipider, så kallad ceramider, som stärker den naturliga barriärfunktionen hos torr, mogen hud, minskar
fuktförlusten och därmed minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor.