ÅF INFORMATION

INFORMATION

TILL ÅTERFÖRSÄLJARE

Hej och välkommen till JANSSEN COSMETICS Sverige!


Är du utbildad hudterapeut, jobbar inom skönhetsbranschen och intresserad av att arbeta med våra produkter? Då rekommenderar jag dig att registrera ditt företag via länken nedan.


https://www.janssen-cosmetics.com/en/register/


Så fort din registrering blivit godkänd, får du tillgång till vår Återförsäljarsida, där du kan logga in och se hela vårt fantastiska sortiment och alla våra priser.


JANSSEN COSMETICS Sverige har inga försäljnings- eller investeringskrav. Du som återförsäljare bestämmer själv vilka serier och produkter du vill arbeta med.


JANSSEN COSMETICS har ett brett sortiment av hudvårdsprodukter utvecklade för alla olika hudtillstånd och produkterna finns i både kundstorlek och i kabinstorlek.


Vårt kabinsortiment är stort och ger dig som terapeut fantastiska möjligheter att erbjuda dina kunder individuellt anpassade behandlingar, allt från basic-behandlingar till unika lyxbehandlingar för alla olika hudtillstånd.


JANSSEN COSMETICS är en klinisk hudvård som ger direkta och långsiktiga resultat. Vi levererar farmaceutiskt framtagna ingredienser som löser olika hudtillstånd genom sina vetenskapliga och dermatologiska behandlingar. Endast aktiva ingredienser med övertygande synliga, konkreta resultat och hög hudtolerabilitet används i våra hudvårdsprodukter.


JANSSEN COSMETICS är en väletablerad hudvård producerad i Tyskland, som funnits på marknaden i ca 80 länder i drygt 25 år.


Vi erbjuder professionella koncept och högkvalitativa produktserier utvecklade enligt senaste vetenskapliga forskningen. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, spännande behandlingsprotokoll och säsongsbehandlingar, samt ett stort utbud av marknadsföringsmaterial och salongstillbehör.


Är du utbildad terapeut och intresserad av att ta in JANSSEN COSMETICS på din salong, klinik eller spaverksamhet?


Registrera då ditt företag eller kontakta mig, så kan vi tillsammans komma överens om vilka produkter och behandlingar som just din verksamhet skulle kunna förgyllas med.


Välkommen till JANSSEN COSMETICS Sverige!


Suzanne Hult

Ecologen

janssen-cosmetics@halsoakademi.se

0737046437


Ecologen, är ett företag som värnar om Sveriges småföretagare och drivs av Suzanne Hult sedan oktober 2015. Verksamheten fokuserar på distribution av JANSSEN COSMETICS från Tyskland.

Vi vänder oss till salonger, spa och klinker med utbildad personal.


Vi anser att det är mycket viktigt att kunder får hjälp av utbildad personal vid inköp av hudvård.


För att stötta vår bransch har Ecologen inga investerings- eller inköpskrav och konkurrenskraftiga priser på framförallt kabinprodukter för behandling.


Vid intresse, skicka mig ett meddelande, så kontaktar jag dig så snart jag kan!