KÄNSLIG HY

Effektiv hudvård för extremt känslig hy

KÄNSLIG HY irriteras snabbt när den utsätts för yttre påverkan eftersom dess naturliga skyddsbarriär inte är intakt.


SENSITIVE SKIN serien är ett innovativt hudvårdssystem med kraftfulla aktiva ingredienser speciellt utvecklade för de specifika behoven hos känslig hud. Denna serie minskar rodnad och klåda och stärker samtidigt hudens barriärfunktion. Detta sortiment innehåller en allergenfri doft och är konserveringsfri enligt kosmetikförordningen i Tyskland.


SENSITIVE SKIN serien innehåller Skin Defense Complex +, ett aktivt ingredienskomplex tillverkat av solbärfröolja, ballongväxt och solrosextrakt, som regenererar hudens barriärfunktion och minskar inflammation.


Beprövade anti-inflammatoriska medel som vårt känslighetskomplex, samt allantoin, bisabolol, calendula, premiumoljor och fuktighetsgivare samarbetar med de aktiva ingredienserna i denna serie.


SENSITIVE SKIN balanserar alla typer av känslig hud och gör att din hud känner sig underbart frisk och avslappnad.


Behandla och förebygg känslig hy

Börja med en mild RENGÖRINGSRUTIN


På morgonen och/eller på kvällen är det viktigt med en

omfattande rengöringsrutin.


Soft Cleansing Mousse är ett pH-neutralt rengöringsskum med allantoin som lugnar irriterad hud och motverkar rodnad. Den luftiga, lätta strukturen är lätt att sprida och rengör känslig hud försiktigt utan att anstränga den i onödan. För en märkbart ren och behagligt slät hudkänsla!


Soft Soothing Tonic är speciellt utvecklad för känslig hud som är benägen för rodnad, och är den perfekta avslutningen på en grundlig ansiktsrengöring! Det alkohol-fria ansiktsvattnet med Sensitive Complex och allantoin lugnar hudirritationer redan under ansiktsrengöringen. Den milda formulan har också en hudrengörande, svalkande och underbart uppfriskande effekt.

SERUM

Intense Calming Serum är ett lätt, näringsrikt serum för mycket känslig och irriterad hud. Skin Defense Complex + tillverkad av svartvinbärsfröolja, ballongväxtxtrakt och koncentrerad solrosolja stöttar och regenererar hudens barriärfunktion.

Dessutom minskar det starkt koncentrerade komplexet inflammation och stärker hudens motståndskraft mot yttre irritation.

ÖGONVÅRD

Comfort Eye Care är en skonsam ögonvårdsemulsion som har utvecklats speciellt för det mycket känsliga ögonområdet. Den är baserad på en kombination av närande sheasmör, ISIS och Skin Defense Complex +, som stärker hudbarriären, har en regenererande effekt och gör huden mer motståndskraftig mot yttre irritationer.

CREME

Intense Calming Cream är en lugnande 24-timmarsbehandling för känslig hud som är utsatt för rodnad. Den skonsamma cremen ger näring och skyddar huden under dagen och stöttar cellförnyelsen på natten. 

PEELING

2 gånger/vecka efter Steg 1


Använd vår Mild Face Rub från DRY SKIN serien för en effektiv exfoliering. När peelingen tvättats bort följ upp med lite mer ansiktsvatten.


Alternativt kan du använda vår milda Skin Refining Enzyme Peel från MATURE SKIN serien för att skonsamt göra en peeling 1-2 gånger i veckan.

MASK

2 gånger/vecka efter Steg 1 eller efter peeling


Instant Soothing Mask är en en SOS crememask som lindrar irritation, rodnad och stramhet på nolltid. Den behagliga krämiga strukturen garanterar synliga resultat och bestående effekt. Masken återfuktar huden intensivt.


Vid behov, helst på kvällen, applicera på ren hud och låt den absorbera i 15 minuter. Ta bort överskottsprodukten med fuktiga kompresser eller massera försiktigt in och låt arbeta.

KOMPLEMENT FÖR BÄSTA EFFEKT!

Innan applicering av serum


Om du vill unna dig en extra fin effekt kan du applicera vår ampull SLEEK från vårt AMPOULE sortiment.


Instant Soothing Oil SLEEK är ett oljigt koncentrat av aktiv ingrediens för vård av särskilt torr, känslig och krävande hud. Den innehåller macadamianötolja, Skin Defense Complex, samt är rik på essentiella fettsyror och stärker hudens barriärfunktion.

Använd JANSSEN COSMETICS ampullöppnare eller alternativt en servett och bryt upp ampullhalsen genom att trycka på den markerade färgade ringen. Häll innehållet i ampullen i handflatan och sprid den på den rengjorda huden på ansikte, hals och dekolletage. Massera in försiktigt. Använd HELA inehållet i ampullen. Endast för utvärtes bruk.

SPECIALPRODUKTER


Daily Couperose Serum är speciellt framtagen för känslig hud med rodnad, ytliga blodkärl och rosacea. Det unika känslighetskomplexet stärker hudens kapillärsystem och minskar rodnad. Studier visar en förbättring av hudtonen (vid rodnad) med mer än 30% efter användning två gånger dagligen.

Antalet ytliga kärl kan minska med 20%.

Neuro Skin Balm är en speciell lotion för de som lider av neurodermatit. Den innehåller aktiva ingredienser som förnyar hudens försämrade barriärfunktion, minskar inflammation och gör huden behaglig.


Applicera Neuro Skin Balm på hudens drabbade områden på morgonen och / eller kvällen efter rengöring och massera försiktigt in.