HIGH FREQUENCY

HIGH FREQUENCY


Vår handhållna bärbara högfrekvensmaskin levereras med 4 glaselektroder:


  • PUNKT TIPP - Argon Violet
  • SVAMP - Neonorange
  • KAM - Neonorange
  • TUNGA - Neonorange


När dessa appliceras på hudens yta eller hårbotten, passerar en mild högfrekvensström genom den neon- eller argongasfyllda glaselektroden vilket gör att den tänds med en lugnande orange-röd eller varmlila glöd. Resultatet är en behaglig, terapeutisk stickande känsla.


Högfrekvent ström orsakar en infusion av anrikade syremolekyler i huden och därigenom rensar, masserar, stimulerar blodflödet, omstrukturerar och hjälper till vid lymfdrenering. Resultatet är en tydligare, fastare, ljusare, uppstramande och mer ungdomlig hy. Applicering av högfrekvent ström främjar en rengörande antibakteriell verkan som hjälper till att döda bakterier och bakterier som orsakar akne. Huden känns direkt energisk, rosig, fast och märkbart mjukare - även efter bara en behandling.


AKNE:

Behandla fläckar / områden genom att lätt röra glödlampans spets på din högfrekvensstav över hudens yta med cirkulära rörelser (behandla förstorade porområden på samma sätt). Koncentrera dig på större fläckar och de områden som är mest drabbade i minst 30-40 sekunder vardera med en mild cirkulerande rörelse. Total behandlingstid är 3-5 minuter.


SKALP - TUNT HÅR:

Se till att hårbotten och håret är rent. Ställ in intensitetsratten på din högfrekvensenhet till den högsta inställningen. Rör med glödlampans spets på högfrekvensenheten direkt i hårbotten och behandla drabbade områden i med lätta cirkulära eller sicksackarörelser under rekommenderad behandlingstid. För maximal effektivitet, applicera hårprodukt och massera försiktigt i hårbotten i 1-2 minuter.

Applicera alltid hårbottenbehandlingsprodukter efter högfrekvensapplikation.


Spänning: 40,000V
Frekvens: 200 ~ 300 kHz
Strömförbrukning: 15W

Obs! Används ej på gravida!


För prisinformation KONTAKTA OSS


Vi rekommenderar JANSSEN COSMETICS fantastiska och aktiva COSMECEUTICALS och AMPULLER tillsammans med HIGH FREQUENCY.

KONTAKTA OSS

JANSSEN COSMETICS Sverige

Huss & Hult Hälsoakademi AB

Almekärrsvägen 3,
443 39 LERUM


Åsögatan 135

116 24 STOCKHOLM

janssen-cosmetics@halsoakademi.se

+46 737 04 64 37     LERUM

+46 732 17 64 79      STOCKHOLM

© Copyright 2020. All Rights Reserved.